Categorie: , ,

Zaai de zon – TT Haarlem

Dit spannende project verleidt tot verbindingen brengt speelse kleur in onze stad!

MoenWorks is bezig met een enorme zonnebloemen zaai actie in Haarlem. Het project heeft in oorsprong de intentie om een positieve knipoog door de stad te laten waaien.

Wanneer je zelf een zaai-tocht hebt gemaakt en een tijdje later het prille groen ziet opkomen, geeft dit een gevoel van ruimte, blijheid en verbondenheid met de kleine ongebruikte stukjes natuur in de stad.

Wat ook heel tof is, is wanneer je langzaam ineens ook op veel méér verrassende plekken nieuwe sprietjes dapper de kop ziet opsteken. wauw, ik ben niet de enige meer! Voortuintjes van mensen, bloempotten of plantenbakken langs balkon of straatmuur, braakliggend terrein, langs het spoor, lekker in het zonnetje tegen een lege kale blinde muur…het schept verbondenheid in een positieve energie.

De stuwende kracht van de natuur, die je onvoorwaardelijk met je stadsgenoten mag delen! Dit vind ik leuk, maar ook van noemenswaardig belang binnen een wereld waarin we die verbondenheid soms lijken kwijt te geraken. het onuitgesprokene ervaren op super aards niveau!

Kortom zaai ze zelf ……

Hoe kom je nu aan die pitten?

Lees verder  >> Zaai de zon – TT Haarlem