Categorie:

Workshop over TT op Dag van Alternatieven

UTRECHT – Tijdens de vijfde Dag van Alternatieven, op zaterdag 7 november in Utrecht, zullen drie actieve TT-ers een workshop over Transition Towns verzorgen. De Dag van Alternatieven heeft als thema ‘De crisis als kans’.

De dag biedt een plenair programma met als hoofdspreker Hans Opschoor, milieueconoom aan de Vrije Universiteit. Daarna is er een plenair debat en worden er in twee rondes elf workshops georganiseerd.
Een van die workshops wordt verzorgd door drie actief betrokkenen bij lokale TT-initiatieven: Peter Polder (Peakoil Nederland), Alowieke van Beusekom (TT Utrecht) en Monique Sweep (TT Naarden-Bussum). Deze workshop vindt plaats in de eerste ronde, tussen 12:00 en 13:30 uur.

De andere workshops en inleidingen worden verzorgd door medewerkers van o.a. Greenpeace, ICCO, Both Ends, CNV, Nederlandse Melkveehouders Vakbond, Peak Oil Nederland, Amnesty International, De Kleine Aarde, XminY, Zeeuwse Vlegel, Oregional, Stichting Aarde, Platform Aarde Boer Consument, Oxfam/Novib en Hof van Twello. Bekijk het hele workshopprogramma >>>

De Dag van Alternatieven biedt een ontmoetingsplek tussen praktische idealisten en mensen die willen werken aan de aanpak van economische en politieke structuren. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Voor de Verandering.

De dag wordt gehouden van 10:00-17:00 uur in het Christelijk Gymnasium aan de Koningsbergerstraat 2, op loopafstand van Utrecht CS.

Deelname kost 20 euro, inclusief een biologische lunch. Vooraf aanmelden via de website.