Categorie: , ,

Wereldmaaltijd te eten op Genoegdag-Transitiefestival

Zaterdag 17 maart wordt in de Verdieping (St. Annastraat 20, Tilburg) vanaf 19.15 uur een Wereldmaaltijd gekookt, een vegetarische driegangen maaltijd. Op basis van cijfers van de wereld voedsel- en landbouw-organisatie FAO, heeft Stichting WereldDelen berekend wat iedere wereldbewoner elke dag zou kunnen eten. Als de wereldvoedselproductie gelijk verdeeld zou zijn. Deze hoeveelheid hebben zij ‘de Wereldmaaltijd’ genoemd en precies dat gaat nu heel lekker gekookt worden :-)

De Wereldmaaltijd sluit prachtig aan bij het gedachtegoed van de landelijke Genoegdag en Transitiefestival die op zaterdag 17 maart voor de 4e maal in Tilburg plaatsvindt. De kosten voor deelname aan de maaltijd bedragen 8 euro en dit bedrag ka

http://goexback.com/ How to win back your ex

n op de 17e in De Verdieping contant worden afgerekend.

Aanmelden voor deelname aan de Wereldmaaltijd kan tot en met donderdag 15 maart met een e-mail naar jan@bureauverantwoord.nl.  Meer informatie over de achtergronden van de Wereldmaaltijd vind je op www.wereldmaaltijd.nl. PS: Als je zonder afmelden niet komt ben je hun toch 8 euro verschuldigd, want ze hebben het eten al voor je ingekocht en gekookt.

Landelijke Genoegdag

Gelet op de drukte bij de voorgaande edities van de Genoegdag, is het zeer aan te bevelen om te reserveren. Een gesprek met Godelieve Engbersen van de landelijke Genoegdag, vind je op http://www.transitiontownradio.nl/ in aflevering 82 (ongeveer vanaf het punt 7.30).

Alle informatie over het programma van de landelijke Genoegdag vind je op deze pagina op TT Nederland en op  www.genoeg.nl. Hier kun je ook terecht om een toegangskaart voor dit programma te reserveren.

zp8497586rq

1 gedachte over “Wereldmaaltijd te eten op Genoegdag-Transitiefestival”

Reacties zijn gesloten.