Categorie:

Video Juni: Jeroen van Olino

Het ervaringsverhaal van Jeroen van Agt van de fameuze energie advies en onderzoeksite Olino: Hoe hij als grootgebruiker een aantal jaar geleden bewust werd van het piekolie probleem, van zijn energieverbruik, welke acties hij sindsdien heeft ondernomen om te besparen en hoe uiteindelijk met zonnepanelen, zonnecollectoren en een warmtepomp zijn huis 100% duurzaam is geworden.

Jeroen hield deze presentatie met groot succes, op de landelijke Genoegdag / Transitiefestival van17 maart 2012.  Evenement wat al 4 jaar wordt gevierd en ook in 2013 weer is gepland en wel op zondag 17 maart 2013.  Deze dag is het Gratis Reizen met je boekenweekgeschenk!. De organisatie is al deze jaren tijd in handen van Godelieve Engbersen. Dit jaar ook beter bekend als de Nachtburgemeester van Tilburg en tevens één van de drijvende krachten in Transition Town Tilburg.

Het filmpje zelf is  mede mogelijk gemaakt door het landelijk consuminder magazine Genoeg – Less is more

Onze grote dank en respect gaat uit naar Jeroen van Agt,
superenergiebespaarder en oprichter van Olino

1 gedachte over “Video Juni: Jeroen van Olino”

  1. dank! Graag jullie reactie’s vermelden op de site van Olino. Er zijn nu al 55 reactie’s. Vanuit transition town verwacht ik juist ook reactie’s op het gebied van gedragsverandering. Niet per se de KW discussie, alswel: #PeakOil en de andere samenleving waar we naar toe leven? Graag je reactie, dank.

    PS: Landelijke Genoegdag 2013, dán ook workshops. Zoals Repair café. Heb je een spreker die niet mag ontbreken hoor ik het graag. De entree is laag, de sprekers spreken – omniet -.

Reacties zijn gesloten.