Categorie:

Video Juli: Boer, Ambacht en Repair Café

purina mills dog food=”version=sl.1.9.9,episodeID=14086518,playlistEnabled=no,playMode=pause,volume=100,seekTime=00:07:15,subtitlesEnabled=false” seektime=”00:07:15″ initparams=”version=sl.1.9.9,episodeID=14086518,playlistEnabled=no,playMode=pause,volume=100,seekTime=00:07:15,subtitlesEnabled=false” />

Op bezoek bij een biologische bakker en boer, en bij zijn molenaar die zijn meel op de wind maalt. Moderne boerinnen over hun leven en over streekgerechten. Dit alles in Twente. Naast een ontmoeting met Repair Café-monteur Wijnand te Amsterdam. Het EO 'feel-good' programma Melk en Honing geeft tussen de regels door ruimte aan stukjes  bewustwording waar wij vanuit TT best een beetje versteld van stonden. En gecharmeerd van raakten. Een aardige relativering voor wie misschien iets te vaak denkt dat alles alleen kommer en kwel is in de wereld ;-).

zp8497586rq

3 gedachten over “Video Juli: Boer, Ambacht en Repair Café”

 1. Hallo,
  Ik ben TT’er in den Bosch en omgeving en ik vind Open Source heel erg belangrijk.

  In Firefox doet dit filmpje het niet.
  Firefox is een hele goede browser die Open Source is.

  Kan daar iets aan gedaan worden?

  Dank alvast!

 2. Hallo Sjors,

  Transition Towns zijn, net als jij, groot voorstander van Open Source, in wezen het delen van macht, kennis en overvloed. Daar ligt het probleem dan ook niet :-). Dit filmpje is gemaakt door de EO in Silverlight. En dáár kunnen wij niets aan veranderen. FireFox kan trouwens ook Silverlight aan want ik heb wel beeld met FF.

  Hartelijke groet, Adri Ros – TT Websites

  • Bedankt voor de snelle inhoudelijke reactie, mijn plugin was beschadigd en het werkt nu wel:)

Reacties zijn gesloten.