Categorie:

Twee TT-Trainingen in september

TT Nederland en TT Overijssel organiseren in september twee weekeinden waarmee TT-ers en TT-sympathisanten zich beter kunnen toerusten om actief te blijven of te worden. In beide gevallen kunnen we dankzij verkregen subsidies van stichting DOEN en provincie Overijssel deze weekeinden, die vrijdagavond beginnen en zondagmiddag eindigen, tegen een zeer lage prijs aanbieden, waarbij alle maaltijden en twee overnachtingen zijn inbegrepen! Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Bijspijkerweekeinde Toerusting & Succes

Gedurende het weekeinde gaan we aan de slag met ‘succesnummers’ van TT. Hoe kun je je die eigen maken, wat heb je nodig? Je maakt kennis met een hele reeks aansprekende methoden en werkvormen waarmee je een breed publiek kunt bereiken. Daarnaast kijken we naar succesvolle TT-projecten en hoe we die kunnen vertalen naar jouw eigen woonplaats. En: is jouw eigen TT-initiatief daar helemaal klaar voor?

Begeleiding is in handen van TT-trainers Selma Franssen (Groningen) en Paul Hendriksen (Deventer). Meer info of aanmelden? Dat kan via paulhendriksen@transitiontowns.nl of 0570-615419. Alle maaltijden en twee overnachtingen zijn inbegrepen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Aanmelding: via paulhendriksen@transitiontowns.nl of 0570-615419
Datum
: vrijdagavond, zaterdag en zondag 16, 17 en 18 september
Kosten: p.p.: € 20,-, ter plaatse te voldoen

Basistraining Transition Towns in Overijssel

Iedereen die de afgelopen tijd bij (een activiteit of werkgroep van) een lokaal TT in Overijssel is aangehaakt of die erover denkt om actief te worden, is welkom om zich in te tekenen voor de Basistraining voor Transition Towns. Die wordt georganiseerd door TT Overijssel en vindt op vrijdagavond, zaterdag en zondag 23, 24 en 25 september plaats nabij Ommen; hij is exclusief bedoeld voor deelnemers uit deze provincie én zeer goedkoop. Alle maaltijden en twee overnachtingen zijn inbegrepen.

Inhoudelijk is de training hetzelfde als alle andere Basistrainingen die inmiddels overal ter wereld worden gegeven door trainers van Transition Training & Consulting. Zie de landelijke website voor meer informatie en deelnemersverslagen. Aanmelden kan

Aanmelding: via info@overijssel.transitiontowns.nl of 0570-615419
Datum
: vrijdagavond, zaterdag en zondag 23, 24 en 25 september
Kosten: p.p.: € 50,-, ter plaatse te voldoen of middels storting op
banknummer 78.68.77.839 t.n.v. Stichting Duurzame Verbinding, Deventer o.v.v. TT-training Overijssel.

Plaatselijke basistraining ook in jouw regio mogelijk!

Lijkt het je wat om in je eigen woonplaats of regio ook een basistraining te organiseren? Neem via 0570-615419 contact op met de landelijke TT-werkgroep Trainingen voor overleg over de mogelijkheden.

 

2 gedachten over “Twee TT-Trainingen in september”

 1. Wat een prachtig initiatief! ik ben zelf actief binnen mijn eigen dorp in Twente (oprichting dorpsraad) en vraag me af of hier een verbinding gelegd kan worden met TT?
  Groetjes Trix van der Linden

  • Jazeker! Sterker nog, we zijn vanuit TT Overijssel met diverse groepen bezig om nieuwe TT-initiatieven te helpen starten. En ook groepen die niet per sé ‘Transition Town’ willen of kunnen heten zijn welkom voor wederzijdse inspiratie.
   Ik neem ook nog even rechtstreeks contact met je op Trix
   vriendelijke groet
   Paul Hendriksen

Reacties zijn gesloten.