Categorie:

TT Treffen 2016 – VERBINDEN

Op 30 en 31 januari 2016 organiseert Transition Towns Nederland het Transition Town Treffen 2016 in Boxtel. Boxtel ooit beroemd door De Kleine Aarde, nu nog steeds een belangrijke haard van verzet tegen Schaliegas en hometown van de Nederlandse uitdragers van de voetafdruk.

Op zaterdag willen we vooral de locale initiatieven verbinden. Pitches en vragen van initiatieven waarop gereageerd kan worden in spontane sessies. Maar ook workshops naar aanleiding van vragen en aanbiedingen die we de komende maanden gaan ontvangen. In ieder geval zal er ook veel aandacht voor Hart&Ziel zijn in de vorm van oefeningen en workshops.

Op zondag gaan we de verbinding aan met diverse organisaties op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Daarvoor wordt ook de achterban van deze organisaties uitgenodigd. Hoe kunnen we elkaar landelijk, maar ook vooral lokaal vinden en sterker maken. Hoe zitten we erbij na Parijs en hoe gaan we verder. De invulling van deze dag zal samen met deze organisaties vorm gegeven worden. We komen daar zeker op terug.

  • Datum en tijd: Zaterdag 30 januari van 10.00 tot 24.00 en zondag 31 januari van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: De Rots, Nieuwe Nieuwstraat 7, 5283 CA Boxtel (20 min. lopen vanaf het station)
  • Entree: Wat het uw waard is (indicatie € 10,00 per dag)
  • Eten en drinken: Drankjes aan de bar tegen betaling, lunch € 2,50, diner op zaterdag potluck (iedereen neemt wat mee om te delen, er is géén gelegenheid om iets op te warmen)
  • Inschrijving: Via deze link (max. 200 personen, wie eerst komt, wie eerst maalt)
  • Overnachten: We gaan zorgen voor een aantal overnachtingsplekken. Informatie hierover gaat u t.z.t. in het Slaaprooster vinden.
  • Samen reizen: Er is ook een meerij rooster voor wie een lift wil of gezelschap in de trein.

Nieuws over het treffen, invulling van het programma en veel meer vind je hier: https://transitiontowns.nl/tt/treffen2016/

Mocht 1 van de linken onverhoopt niet werken, mail dan naar info @ transitiestadeindhoven.nl.