Transitie naar Veerkracht

Transitie naar veerkracht2015-01-08

Transitie naar Veerkracht (TnV), voor veranderaars die genieten van transitie! De slogan van zegt het al: Transitie naar Veerkracht is er om persoonlijke zowel als gemeenschappelijke veerkracht te leren en te trainen.

Vanuit een ander en breder perspectief stellen we vragen: Hoe veerkrachtig ben jij? Wat is belangrijk voor je? Waar wil je jouw tijd en energie voor inzetten? Welke keuzes maak je? Wat doe je wel en wat doe je niet? Hoe heb je je leven ingericht? Hoe vind je de balans tussen hoe jouw leven en zorg voor de aarde al dan niet in samenwerking met anderen?

Gereedschappen
Transitie naar Veerkracht geeft individuen, groepen en projecten vele persoonlijke, praktische of sociale gereedschappen. Bijvoorbeeld  om te ontdekken hoe het staat met jouw persoonlijke veerkracht of om de gezamenlijke intelligentie van een groep te vergroten met werkvormen om ontwikkeling op holistische wijze uit te voeren. Gezamenlijk kenmerk is het bewustzijn dat er zowel afgestemd dient te worden op jou als persoon, als op de gemeenschap waarin je leeft, als op de aarde die al het leven draagt.

Transitie naar Veerkracht is een zelfstandig partnerproject van en voor bewegingen zoals Transition Towns, permacultuur en ecogemeenschappen. Zij bestaat uit ervaren transitietrainers die verbonden zijn aan Transition Towns Nederland.

Trainingen
De start van de volgende jaartraining is gepland in januari 2016 bij voldoende deelnemers. Er is een vrijdaggroep en een zaterdaggroep. Meer informatie en aanmelden kan op de website:
Transitietraining Het kan anders

 

 

Plaats een reactie

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.