Strategie en impuls

In deze workshop onderzoeken we de balans tussen het volgen van impulsen – waar wil de energie naar toe – en het bewaken van de strategie – wat willen we bereiken? Voor het welslagen van je initiatief heb je beide nodig, want zonder doelen heeft je initiatief geen lijn, en zonder ruimte voor impulsen en creativiteit verlies je je drive. Succesvolle Transitie initiatieven worden gekenmerkt door een krachtige balans tussen beide: inspirerende en vruchtbare projecten enerzijds, en een gefundeerd Minder Energie Plan anderzijds, die elkaar ook nog eens onderling versterken.

In deze workshop bekijken we wat jullie willen met elkaar, waar de energie naar uit gaat, wat de doelen zijn en waar de prioriteiten liggen. Ook bekijken we waar jullie initiatief staat, wat je in huis hebt en welke ‘witte vlekken’ er zijn. Die twee zullen we naast elkaar leggen om te kijken hoe je tot een vruchtbare strategie kunt komen, waarin je niet alleen de balans bewaakt tussen strategie en impuls, maar ook tussen binnen en buiten, liefde en wil, doen en zijn.

De workshop is bedoeld voor lopende Transitie-initiatieven en wordt op locatie gegeven. Ze duurt een dag.

Wil je deze training samen met de andere leden van je initiatief volgen? Mail ons voor het prikken van een datum en ondersteuning bij de organisatie! Of bel op di, wo of do op 0570-615419.

Terug naar de Trainingspagina

Plaats een reactie

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.