Categorie: , , ,

Diashow van het TT Treffen Wageningen 2013

Een eerste verslag van het bijzonder geslaagde Transitie Treffen 2013 te Wageningen op zaterdag 26 januari, komt in foto’s gemaakt door Jolanda Hoogendoorn, en op muziek van Leisure-B uit het los-collectieve muziekproject Human Workshop, in elkaar gezet door Adri Ros.

Je kunt deze foto’s ook in alle rust en stuk voor stuk bekijken via deze link.

Als je de foto’s wilt gebruiken, ga je gang, wij hebben een Creative Commons licentie op al onze projecten: Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delenNederland licentie

Met grote dank aan
Jolanda Hoogendoorn – foto’s
en LeisureB – Muziek.

2 gedachten over “Diashow van het TT Treffen Wageningen 2013”

  1. Fijn dat er een fotoverslag zichtbaar wordt van de landelijke dag. Ziet er goed uit, krijg weer het goede gevoel van de dag in Deventer waar ik bij was. Spijt dat ik niet ben gegaan. En toch, ook spijt dat er zo weinig mensen uit Groningen (ik zag er één) naar zo’n dag komen (ik weet, ik weet!). Maar als ik eerlijk ben vind ik het ook hier lokaal moeilijk de stroom er in te houden. Om de TT-impuls wortel te laten schieten. Wij zijn met prachtige plannen bezig, maar op de grond zetten schiet niet op. Ik blijf vol goede moed aan de gang.

  2. Mooie diavoorstelling. Ik zit weer helemaal in het positieve gevoel van die dag. Wat een enorm waardevolle dag was het voor mij! Complimenten ook voor de beslissing om het bij één dag te laten ipv twee. Je hebt dan iedereen bij elkaar, het bruist en aan het eind gaat iedereen blij en dankbaar naar huis. Tot het volgende Treffen!!

Reacties zijn gesloten.