Categorie:

TT Zwolle is gestart :-)

In Zwolle hebben in maart 2011 de eerste informatiebijeenkomsten over TT plaatsgevonden, georganiseerd door de nieuwe initiatiefgroep. In totaal zijn hier zo’n 50 geïnteresseerden op af gekomen. Het was een succes! Op dit moment werkt de initiatiefgroep aan het verder uitbouwen van het transitie initiatief.

Vanaf 7 mei is er een maandelijks TTcafé. Er wordt een begin gemaakt met het starten van werkgroepen. De werkgroepen gaan bezig met onderwerpen als voedselvoorziening, vervoer, energie en wonen of ambachten. De initiatief-groep en werkgroepen gaan samenwerking met diverse organisaties onderzoeken. De initiatiefgroep doet vooral de pr voor TT en organiseert daarvoor regelmatig activiteiten. Voor informatie of het aanmelden voor deelname aan een werkgroep of aan de initiatiefgroep (graag uitbreiding): TTZwolle@gmail.com

Lezing permacultuur Bibliotheek Zwolle

Vanuit Transition Town Zwolle is er op donderdag 19 mei om 20.00 uur een lezing over permacultuur in de Bibliotheek in de Diezerstraat. Deze lezing wordt gegeven door Helma Roell uit Zutphen die daar een opleidingsinstituut voor permacultuur leidt (www.bibliotheekzwolle.nl).
Ook wil zij bij voldoende belangstelling graag een workshop permacultuur geven. Je kunt je belangstelling hiervoor alvast bij ons kenbaar maken. ttzwolle@gmail.com.