Categorie:

TT Zutphen viert eenjarig bestaan

ZUTPHEN – Op zondag 27 juni viert de TT-initiatiefgroep in Zutphen zijn eenjarig bestaan, samen met leden van de werkgroepen en alle andere belangstellenden.

In juni 2010 bestaat Transition Town Zutphen een jaar en dat willen ze graag vieren.  De leden van de werkgroepen hebben er hard aan gewerkt om Zutphen als derde stad in Nederland officieel ”Transition Town’ te mogen noemen volgens internationale criteria. En dat is nog maar het begin van een transitie naar een lokaal veerkrachtige en groene samenleving.

Op zondag 27 juni is er een feestelijke bijeenkomst in Het Dagelijks Bestaan, aan de Veerstraat 5. Aan het exacte programma wordt nog gewerkt, maar er zal zowel een middag- als een avondprogramma zijn. Daarin wordt samen een kunstwerk gemaakt, leden van de verschillende werkgroepen verzorgen presentaties van hun vorderingen, en er is een gezamenlijke maaltijd met live muziek van een bijzondere artiest.

De bedoeling van de dag is om samen nieuwe plannen te maken, kennis te maken met nieuwe mensen en tijd te hebben om te zoeken naar gezamenlijke interesses en mogelijke verbindingen.

Meer informatie op de website van TT Zutphen >>>