Categorie:

TT Zutphen gemotiveerd verder

ZUTPHEN – Na drie succesvol verlopen filmbijeenkomsten, is de initiatiefgroep van Transition Town Zutphen (i.o.) zeer gemotiveerd om na de vakantie de draad weer op te pakken. Voor september en oktober zijn verschillende activiteiten gepland. En TT Zutphen produceert regelmatig een nieuwbrief.

Geplande activiteiten in september:
– drie filmavonden op verschillende locaties
– fietstocht langs duurzame initiatieven in Zutphen e.o.
– informatiekraam op de Zutphense Dag van de Duurzaamheid (27 september)
– stand op de braderie wijk Noordveen (12 september)

Plannen voor oktober:
– starten met een Transition Café (de eerste keer op 15 oktober)
– organiseren van een Open Space bijeenkomst
– twee themabijeenkomsten

Meer informatie over over deze activiteiten is beschikbaar op de website van TT Zutphen. Daar staan ook korte verslagen van de eerdere activiteiten.

Meedoen met de organisatie van activiteiten?

Op korte termijn kan de initiatiefgroep hulp gebruiken bij de organisatie van bovenstaande – en andere – activiteiten. Ook is er nog ruimte voor nog enkele mensen om zich aan te sluiten bij de initiatiefgroep. Het doel van de initiatiefgroep is het bewust maken van een brede groep mensen van de gevaren van piekolie en klimaatcrisis en het aanzwengelen van een brede duurzame beweging in Zutphen (Transition Town Zutphen).

Wie zin heeft om mee te helpen of nader kennis te maken met de initiatiefgroep, kan contact opnemen per e-mail: zutphen ( at ) transitiontowns.nl