Categorie:

TT Rotterdam vernieuwt zich

De nieuwe site van Transition Town Rotterdam is in de lucht. We willen de site vooral gebruiken om de initiatieven die onder de TT-Rotterdam-paraplu worden ontplooid onder de aandacht te brengen. Er worden in de toekomst wellicht nieuwe functies aan de site toegevoegd (zoals forum, links naar andere sites, verdiepende informatie over TT-thema’s), maar voor nu houden we de site even klein omwille van de overzichtelijkheid.

Vanaf het eerste begin was het duidelijk dat Rotterdam een rijke voedingsbodem heeft voor een grote en bruisende Transition Townbeweging. Toen drie vrienden een eerste bijeenkomst organiseerden in het voorjaar van 2009 zat de huiskamer direct stampvol met veertig belangstellenden. Sindsdien is de TT-trein in Rotterdam niet meer te stoppen.

How To Get Someone Back After They Break Up With You://transitiontowns.nl/wp-content/uploads/BuurttuinRdam.jpg”>Najaar 2011, telt de beweging acht buurttuinen, worden er gezamenlijke projecten georganiseerd zoals de website, een permacultuur tuinentoer, een Rotterdamse oerbacterie-cursus, worden er thema-avonden georganiseerd, en staat er regelmatig een gezamenlijke afvaardiging op lokale festivals en markten.

Hoe groter en diverser het netwerk wordt, hoe meer het duidelijk wordt wat een fantastische culturele, sociale en natuurlijke mogelijkheden er in Rotterdam zijn, om de toekomst in te gaan als gezonde veerkrachtige en levendige stad aan de Maas. We staan pas aan het begin…

Transition Town Rotterdam is een netwerk van mensen en initiatieven die samenwerken om, hand in hand en wijk voor wijk, Rotterdam te veranderen in een gezonde, veerkrachige en levendige stad.

zp8497586rq