Categorie:

TT Nijmegen start met ecoteams

NIJMEGEN – De initiatiefgroep van TT Nijmegen blaast een bijna vergeten, maar succesvol concept weer nieuw leven in: Ecoteams. Eind november komt hierover een informatie-avond.

Ecoteams zijn een manier om, samen met anderen, te ontdekken hoe je in je huishouden efficiënter om kunt gaan met energie en grondstoffen, en zo je steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bovendien, niet onbelangrijk in deze tijden van financiële crisis: deelname aan het team kan je ook nog geld besparen!

Hoe werkt het?

Met een groepje mensen (6 – 8 personen) kom je gedurende een periode van ongeveer zeven maanden eens per maand bij elkaar om telkens met een van de volgende thema’s aan de slag te gaan: afval, gas, electriciteit, water, vervoer, duurzame energie en koopgedrag.

Door uitwisseling van tips en besparingsideeën met je teamgenoten ontdek je een scala aan uit te voeren acties. Je kiest hieruit die tips die het beste bij jou en je leefstijl passen.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor de informatieavond over eco transition teams, die in de laatste week van november wordt georganiseerd. Deze avond is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets. Geef bij aanmelding aan op welke avond tussen 23 en 29 november je het beste kunt. Je hoort dan nog zo snel mogelijk waar en wanneer deze avond plaatsvindt.

Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd wat Eco Transition Teams inhouden en aan het het eind van de avond heb je een goed beeld of het iets voor je is.
Aanmelden bij: Cecile van de Pol, tel. 024 3223110, e-mail: Email: cecilevandepol ( at ) hotmail.com

Naar de website van Transition Town Nijmegen (i.o.) >>