Categorie:

TT Nijmegen houdt film- en discussiemiddag

NIJMEGEN – Op zondag 8 maart belegt de initiatiefgroep van Transition Town Nijmegen (i.o.) een filmmiddag, met discussie en overleg.

Tussen 14:00 en 19:00 uur worden verschillende films over de energiecrisis en klimaatverandering geheel of gedeeltelijk gedraaid. Daarna volgen een brainstorm en een overleg over de kansen en mogelijkheden van het Transition Towns-concept in Nijmegen. De bedoeling is dat er een projectgroep wordt opgericht die een reeks film- en informatiedagen gaat coördineren. De middag vindt plaats in Café Allicht, aan de Hertogstraat 45-47. Toegang is gratis; consumpties in het café zijn voor eigen rekening.

Op vrijdag 20 maart organiseert de gemeente Nijmegen ’s avonds vanaf 20:00 in filmtheater Lux een debat over klimaatbeleid. Die middag is er van 14:00-17:00 uur op het Mariënburgplein een info-markt waar onder andere Transition Town Nijmegen (i.o.) aanwezig zal zijn en flyers zal uitdelen. Meer over deze dag >>>

Miquel Buckinx, contactpersoon voor TT Niijmegen: ,,We gaan nu eerst onze publiciteit starten en ons verdere programma lanceren. Binnenkort is ook een eigen website voor TT Nijmegen beschikbaar. Houd voor meer activiteiten de Aktie Agenda in de gaten”.

Meer informatie bij Transition Town Nijmegen i.o. (Miquel Buckinx). tel. 06-16754796 en 024- 3450235. E-mail: nijmegen@transitiontowns.nl.