Categorie:

TT Leeuwarden van start en lanceert website

LEEUWARDEN – Op 19 juni presenteerde de initiatiefgroep TT Leeuwarden een eigen website. De groep, die nu bestaat uit acht personen, is bezig met de voorbereidingen van de eerste Transition Town Leeuwarden-dag.

Op zaterdagochtend 4 juli is er een interne bijeenkomst om te praten over strategie etc. Wie mee wil praten kan contact opnemen. Website: www.transitiontownleeuwarden.nl

TT Leeuwarden omschrijft zijn doel als volgt: ,,Met de opkomende klimaatverandering en de dalende beschikbaarheid van goedkope olie, staat ons niets meer in de weg om onze dromen vorm te geven. De huidige economie zal drastisch wijzigen en zal hiermee een beroep doen op onze vindingrijkheid. Bereid je voor en ga aan de slag met al die mensen die ook hun dromen graag willen verwezenlijken. Transitiontown Leeuwarden bundelt alle initiatieven die er al gaande zijn of waar ideeen over zijn. Meld je aan en doe mee (klik hier). Door al die energie, kennis en vaardigheden van mensen samen te voegen ontstaat er een golf van positieve krachten die motiverend en stimulerend is voor iedereen. Geen actievoeren, maar zelf handelen!