Categorie: , ,

TT Groningen en Grunneger Power organiseren ‘Powerpeptalk’

Op 16, 17, 18 en 19 augustus  tijdens muziek- en theaterfestival Noorderzon organiseren Coöperatieve energievereniging Grunneger Power en Transition Town Groningen de Powerpeptalkmarathon: Duizend Doenbare Duurzame Ideeën. Een laagdrempelig duurzaamheids doe-programma, ook geschikt voor kinderen! Locatie: IJsblokje, een bijzonder grote witte opblaastenttent in het Noorderplantsoen.

De hoofdvraag: wat kun je als burger NU en ZELF doen om het klimaat te sparen en onze toekomst leefbaarder te maken. Met op zondagmiddag een powerpeptalkmarathon voor kinderen. Wat wens jij de aarde toe? Wat zouden jouw buren van jou kunnen leren?

Kandidaten mogen zich aanmelden, wij sturen spelregels en tips toe! Mail naar titia.struiving@grunnegerpower.nl.

Grunneger Power op Noorderzon

Grunneger Power doet ook dit jaar weer actief mee met Noorderzon, als onderdeel van de powerpeptalkmarathon.  Medewerkers gaan ‘live’ opbrengstberekeningen uitvoeren voor mensen die nadenken over zonnepanelen. Even samen

op google-earth kijken en met een goede indicatieve rekensom op zak de tent weer uit!

Powerpeptalks
Frans Stokman, Peter Breithaupt en Ruben Alderse Baas en nog veel meer interessante sprekers, gaan een ‘Powerpeptalk’ houden. Leuk voor kinderen én volwassenen. Binnen de beleefdheidsgrenzen is er vrije in- en uitloop. Verder informatie over het dagprogramma, ondermeer met leembouw/ bouwen en techniek, wordt gepubliceerd en bijgewerkt op de blog: http://noorderzonpowerpeptalkmarathon.blogspot.nl

Laat je filmen
Wij willen onze leden de gelegenheid geven zichzelf in het zonnetje te zetten. Heb je een kort filmpje over je zonnepanelen of andere duurzame ideeën? Of wil je je initiatief laten filmen en het resultaat delen met de wereld en met Groningen? Dat kan.

Kijk op http://noorderzonpowerpeptalkmarathon.blogspot.com/
Mail ons op noorderzonpowerpeptalkmarathon@gmail.com
Of stel je vraag aan: titia.struiving@grunnegerpower.nl

zp8497586rq