Categorie: , , ,

TT Doorn van start met filmavonden en twee werkgroepen

In maart starten we in Doorn met een cyclus van film- en informatie-avonden. A.s. dinsdag 6 maart om 20.00 starten we met de film ‘In Transition’ in de Ludenkapel. Kijk voor de volledige agenda van filmavonden en praktische info op onze website.

Eind vorig jaar heeft zich een enthousiaste kerngroep gevormd en er zijn inmiddels al 2 lokale tuinders/kwekers betrokken geraakt bij

How To Get Your Ex girlfriend Back

de werkgroep ‘Lokaal voedsel’. Ook zijn we al een aantal maanden in gesprek met het Utrechts landschap om te onderzoeken of in samenwerking nieuwe tuinbouwprojecten en/of bedrijven rondom Doorn gestart kunnen gaan worden.

Eén van onze plannen is om in Doorn te starten met een Permacultuur-bedrijf op commerciële basis; dat zou een primeur zijn in Nederland en een mooie stap zijn om de waarde van Perma-cultuur voor land- en tuinbouw verder onder de aandacht te brengen.

Verder hopen we binnenkort te starten met het project ‘bijenlint’; met dank aan de inspiratie die we hiervoor kregen van TT Deventer en Zutphen!

Update juni 2020: Transitiontown Utrechtse Heuvelrug bestaat niet meer, wel is er https://www.heuvelrugenergie.nl/: Onafhankelijk energieloket
voor en door bewoners van de Utrechtse Heuvelrug.

En een artikel over Transition Town Heuvelrug in die tijd.