Categorie:

TT De Pijp: wekelijks klimaatspreekuur en Ekobieb

AMSTERDAM, 20 maart – Elke woensdag organiseert Transtion Town-de Pijp in Amsterdam een klimaatspreekuur. Er komt ook een Ekobieb

Op het klimaatspreekuur kan je terecht voor een advies op maat over het groenen van je eigen huishouden. Van inkoopbeleid tot afvalbeleid, van zonnecel tot eco-toilet, met alle vragen kan je bij ons terecht. En als wij het antwoord ook niet weten, dan zoeken we het voor je uit.

Daarnaast hebben we een aantal boeken over klimaatverandering en duurzaam leven die we uitlenen aan mensen die lid worden van de Ekobieb. Om lid te worden moet je zelf twee boeken inbrengen, die we dan weer aan anderen kunnen uitlenen. Op die manier hopen we in korte tijd een uitgebreide bibliotheek bij elkaar te krijgen. Op de website komt een lijst van beschikbare boeken te staan. Natuurlijk kan iedereen de boeken inzien en doorlezen tijdens het klimaatspreekuur.

Het Transition Towns de Pijp klimaatspreekuur is elke woensdag van 18.00 tot 20.00 uur in Wijkcentrum Ceintuur, Gerard Doustraat 133 in Amsterdam.

Meer over TT-de Pijp >>>