Categorie:

TT De Pijp: Transition Tea op locatie

AMSTERDAM – De maandelijkse Transition Tea van de intiatiefgroep van TT-De Pijp, vindt op 23 augustus plaats op locatie: bij biologische boerderij De Knotwilg in Zuidoostbeemster.

De oproep van TT-De Pijp:

Op zondag 23 augustus hebben we een Transition Thee op locatie: we gaan een bezoekje brengen aan biologische boerderij ‘de Knotwilg’ in Zuidoostbeemster. Boerderij de Knotwilg is een van de eerste biologische boerderijen in de omgeving van Zuidoostbeemster en bestaat nu al ruim 20 jaar. Sommigen zullen al kennisgemaakt hebben met haar producten; De Knotwilg is elke zaterdag te vinden op de Boerenmarkt aan de voet van de Noorderkerk in Amsterdam.

De open dag begint om 12.00 uur, en om het allemaal klimaatneutraal te houden willen we er op de fiets heen gaan. Mensen die mee willen fietsen kunnen om tien uur naar ‘Kinderboerderij de Pijp’ komen. Het is ongeveer 25 kilometer fietsen. We zullen rond twaalf uur bij de Knotwilg aankomen.

Je hoeft je niet aan te melden, maar om een beetje in te kunnen schatten met hoeveel we zullen zijn willen we vragen of geïnteresseerden een mailtje kunnen sturen naar depijp@transitiontowns.nl.

Wil of kan je niet fietsen? Boerderij de Knotwilg is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal is het ongeveer een uur met de bus. Op www.9292ov.nl kan je de precieze reistijden opzoeken. Houdter wel rekening mee dat het nog ongeveer 15 minuten lopen is vanaf de bushalte.

Het adres van De Knotwilg is: Zuiderweg 24 A, 1641 GB Zuidoostbeemster

Webste van Transition Town De Pijp (i.o.) > >>