Categorie:

TT De Pijp (Amsterdam) vergadert

AMSTERDAM – Na een rustige zomer, pakt TT De Pijp op 2 september de draad weer op. Er zijn volop plannen. Een tussenverslagje van Alex.

Het is de laatste maanden een beetje stil geweest rond TT de Pijp. Het klimaatspreekuur heeft een zomerstop gehad, maar natuurlijk hebben we niet helemaal stil gezeten deze zomer: de Transition Town Thee’s zijn gewoon doorgegaan. En er is contact met de mensen van het Nazomer Festival. We zijn bezig om daar een ‘mini Tranistion Town’ neer te zetten, er zijn ideeën om een ‘dependance’ van Vokomokum te beginnen waar mensen een keer in de maand biologisch eten tegen inkoopsrijzen kunnen bestellen. En we willen een Transition Netwerk op gaan zetten om zo zichtbaar te maken wat er in de Pijp al gebeurt op het gebied van bijvoorbeeld lokaal geproduceerd voedsel en andere aspecten van een duurzaam leven.

Omdat we dat natuurlijk niet allemaal alleen kunnen, zullen we het eerste klimaatspreekuur gebruiken om met Transition Town de Pijp bij elkaar te komen. Dat wordt op 2 september, om 19.00 in Wijkcentrum Ceintuur, Gerard Doustraat 133.

Meer op de website van TT De Pijp >>>