Categorie:

TT Deventer & Omstreken presenteert jaaroverzicht 2009

DEVENTER – Tijdens een smakelijke nieuwjaarsreceptie op 4 januari vierde Transition Town Deventer en Omstreken zijn eerste verjaardag. Bij die gelegenheid werd ook een indrukwekkende diashow presenteerd over het eerste jaar TT-activiteiten in Deventer.

,,We hebben een deel van de activiteiten van het afgelopen jaar chronologisch achter elkaar gezet. Dat gaf een aardig beeld van de veelheid en verscheidenheid en verraste onszelf ook. Daarom besloten wij dit op de site te plaatsen als voorbeeld van wat er zoal kan ontstaan wanneer groepen mensen op duurzame, sociale en energiesparende wijze de macht terug nemen over hun eigen leven en leefomgeving”.

Het januari-programma van TT Deventer & O bevat ondemeer een Winterpluktocht, kookworkshop, de lezing ‘Duurzame energie voor Dummies’ en een cursus wolspinnen. Daarnaast is er een maandelijks Transitie cafe en staan weer verschillende films gepland. Uitgebreide informatie over deze en andere activiteiten op de informatieve website van TT Deventer en Omstreken