Categorie: ,

Inschrijving TT Treffen 2013 geopend!

Op zaterdag 26 januari 2013 zal in Wageningen het 3e Transition Town Treffen plaats vinden: de jaarlijkse ontmoeting van medewerkers aan de transitiebeweging in Nederland. Iedereen die betrokken is bij transitiegroepen in Nederland is van harte welkom en uitgenodigd om transitiegenoten uit het hele land te ontmoeten, ervaringen te delen, te genieten, te herkennen, te leren en te inspireren. Transition Towns de Vallei ontvangt iedereen graag in wijkcentrum de Pomhorst, pal naast de eetbare bostuin Pomona.

Locatie: Wijkcentrum de Pomhorst, Pomona 562, Wageningen
Datum: Op zaterdag 26 jan van 10.00- 22.00

Pomona

De wijk Pomona is gebouwd op de plek waar ooit één van de grootste fruitboomkwekerijen van Wageningen stond. Fruitbomen passen dus historisch gezien bij deze wijk. Een buurtwerkgroep met daarin o.a. Transition Town Vallei heeft in de winter van 2010/2011 het ontwerp voor Pomona gemaakt. De tuin is voor iedereen toegankelijk. Het onderhoud vindt plaats door buurtbewoners en de werkgroep.

Veel zal deze maanden nog verder georganiseerd worden, dus hou deze site in de gaten. Ook de informatie op deze pagina’s kan dus nog veranderen. Datum en plaats staan echter vast, dus als je wilt komen, hou de dagen dan alvast vrij in je agenda :-):

Het Programma


Datum en programma zijn inmiddels (31-12-12) gewijzigd, zie hiervoor ons nieuwe bericht: TT Treffen Wageningen nu op 27 januari

1 gedachte over “Inschrijving TT Treffen 2013 geopend!”

  1. Beste mensen,

    Is het al mogelijk om me aan te melden voor TT-treffen in Wageningen? Of nog even afwachten?

    Hartelijke groet, Janet Dute

Reacties zijn gesloten.