Categorie:

Transitietrainingen voorjaar

Op 29 maart is er een Joanna Macy workshop, voor wie ‘Het werk dat weer verbindt’ eens een dag lang in de praktijk wil ervaren.
De basistraining Zaaien en de vervolgtraining Bloeien worden waarschijnlijk gecombineerd in het weekend van 18 en 19 maart. De trainingen zijn gebaseerd op wat vruchtbaar en succesvol is gebleken in 8 jaar TT-praktijk.
Zaaien is voor TT (door-)starters en behandelt de basis: wat zijn de drijfveren achter TT, wat zijn de bouwstenen, hoe werkt het en hoe ontwikkel en verdiep je je intitiatief?
Bloeien is een training voor TT’ers die al een tijdje onderweg zijn, waarin we met elkaar bekijken waar je tegenaan loopt en hoe de binnen TT opgedane ervaring je daarbij behulpzaam kan zijn.
Beide trainingen putten uit wereldwijde praktijkervaring  en maken de theorie daarmee invoelbaar en sprankelend. Ook blijkt een weekend lange ontmoeting met andere TT’ers en trainers veel mensen een hart onder de riem te steken.

In ontwikkeling zijn ‘Effectieve groepen’, over hoe je een groep vormt die plezier heeft met elkaar èn dingen gedaan krijgt; en ‘De kunst van welzijn’, over hoe we ondernemingen, initiatieven en projecten kunnen opzetten die tegemoet komen aan fundamentele menselijke behoeften. We hopen deze trainingen dit najaar te kunnen aanbieden.

Ga voor meer info en inschrijving naar https://transitiontowns.nl/tt/trainingen