Nieuwsbrief

Transition Towns Nederland verspreid maandelijks een nieuwsbrief. In deze inspirerende bron lees je veel achtergrond informatie en artikelen over andere initiatieven. Via onderstaande link kun je je abonneren. Hier staat het archief.

Aanmelden

Afmelden

TTLokaal

TT Lokaal is het gezamenlijke forum van Transition Towns in Nederland. We praten hier over de ontwikkeling van TT, over de dilemma’s en de successen, over hoe het met ons gaat in de transitie en posten er nieuws over onze projecten en workshops.

Deelnemers zijn actief betrokken of willen dat worden, bij de transitie in hun buurt, woonplaats of bedrijf. Zij beseffen dat je de transitie niet helpt door te verwachten dat iemand anders het werk voor je doet. En zijn mensen die elkaar willen helpen en van elkaar willen leren, wetende dat niemand de waarheid in pacht heeft, dat ieders talent nodig is en dat vreedzaam samenwerken een kunst is en de basis voor een duurzame, veerkrachtige samenleving.

Wordt lid of log in met een Gmail-account

Ben je nog geen lid van dit forum en voel je je wel aangesproken , dan kun je lid worden door je via deze link aan te melden. Het is noodzakelijk dat je met een gmail-account aanlogt. Die zijn gratis en verplichten je tot niets.

Je krijgt bij het aanmelden een paar vragen waarmee we weten waarom je bij het forum wilt. Zodra we er aan toe komen, behandelen we je aanvraag voor het forum en ontvang je daar een bericht over van ons.

TIP voor forumleden: De eerste pagina die geladen wordt is de welkomstpagina met de nettiquette. Klik voor de onderwerpenlijst hieronder rechts op Alle onderwerpen tonen.

Facebook

Verder vind je ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/TransitieNederland/

Twitter

En hebben we een Twitter account: https://twitter.com/TTNederland vind ons onder @TTNederland.