Bijeenkomsten en TT Treffen

Als je meer wil weten over het Transitiebeweging kun je terecht op de bijeenkomsten die we organiseren.

Tweede On-conferentie 14-16 april '23

Datum: vrijdag 14 april 2023: 17:00 - 16:00
zondag 16 april 2023: 17:00  - 16:00

Tweede On-Conferentie 14-16 april ’23

Er moet veel gebeuren in Nederland en in de wereld. We zijn op koers voor meer opwarming, meer biodiverstiteitsverlies en meer rechtvaardigheidsproblemen. Kortom een polycrisis. en omdat we haast hebben organiseren we de tweede on-conferentie al binnen een half jaar na de vorige keer;we mogen niet in jaarlijkse cycli blijven handelen. Er is in deze  polycrisis ook een poly-actie nodig. We moeten actievoeren, bottom-up organiseren en de transitie inbedden in nieuwe systemen. Iedereen heeft een rol in de transitie en het thema van de on-conferentie is hoe we elkaar als transitie-bewegingen kunnen versterken. Er zijn bewegingen gericht op ‘wakker schudden’, op innovatie, op uitvoering. Hoe kunnen we elkaar versterken om veranderingen aan te jagen, versnellen en gaande te houden?

Meer informatie en inschrijven via onderstaande button!

meer informatie


Tot slot

Op deze bijeenkomsten kun je kennismaking met de achtergronden, doelen en concrete aanpak van de Transitie Beweging. Er zijn dan ook vaak “ervaren” TT-ers aanwezig en het is altijd gezellig.

Een volgend treffen zal tijdig bekend gemaakt worden op deze website en in de maandelijkse nieuwsbrief.

(Er zijn verslagen en foto’s beschikbaar van eerdere landelijke informatiedagen)

Om je echt te verdiepen in de Transitiebeweging kun je ook deelnemen aan een kort of langere training van de Transitie Academie.

Lokale initiatieven