Contact

Woordvoering

Deze mensen staan je graag te woord maar zijn niet altijd even bereikbaar. Daarom vragen we je bij minder urgente zaken liever even te mailen, via ieders mailadres .

Donaties

Waardeer je het werk van Transition Towns?
Overweeg dan eens een donatie.
Transition Towns worden gedragen door vrijwilligers die er alles aan doen om zo min mogelijk geld te verbruiken. Niettemin zijn sommige kosten onvermijdelijk, zoals voor kantoor, publiciteit, website, reis en verblijf.
Je financiële steun is daarom van harte welkom. Een eenmalige of maandelijkse donatie geeft ons extra kracht om verder te gaan, dus dank je wel!
Bankrelatie: Triodosbank NL89 TRIO 0197 7983 14 tnv. Transition Towns Nederland te Utrecht.
Transition Towns Nederland is een non-profit stichting, onderdeel van het Internationale Transition Network en heeft de ANBI status (giften zijn dus aftrekbaar).
Liever een machtiging?
Natuurlijk kun je ons ook een machtiging sturen, zodat wij eenmalig, maandelijks, per kwartaal of per jaar een bedrag afschrijven. Print daarvoor deze PDF, vul hem in, scan hem en mail hem naar penningmeester@transitiontowns.nl.

Voor algemene vragen en reacties over TT Nederland kun je ook het Contact Formulier hieronder gebruiken.

Tot hoors of mails!

Ik stem er mee in dat Transitie Nederland mijn gegevens bewaart.
Ik heb het privacybeleid bekeken of doe dat misschien later.

2 gedachten over “Contact”

 1. Hoi hoi,

  ik val maar met de deur in huis ik zou graag het contact adres van jullie organisatie in rotterdam willen hebben om het een en ander te vragen over het opzetten van een buurttuin in onze wijk helaas staat er geen adres of e-mail op de site ik kan het niet vinden tenminste

  mvg Hanneke Douma

  • Hoi Hanneke,

   Op dit moment hebben we geen contact meer met een initiatief in Rotterdam (het is er wel geweest). Wellicht kun je de Vredestuin proberen: Rutger Henneman (rutgerhenneman@gmail.com)
   Daniel Opbroek (danielopbroek@hotmail.com)
   Mocht dat niet lukken, laat het me dan rechtstreeks op info@transitiestadeindhoven.nl weten, dan ga ik kijken of ik een ander contact voor je kan vinden, want er gebeurt wel van alles op dat gebied in Rotterdam.

   Groetjes,
   Inge

Reacties zijn gesloten.