Categorie: ,

Trainingsweekend: Next level voor de Nederlandse klimaatbeweging

Met de klimaattop achter ons, een snel veranderende wereld om ons heen en nog een lange weg te gaan, komen we voor de derde keer bij elkaar. Een weekend voor de Nederlandse klimaatbeweging, voor de mensen die vooroplopen in de transitie naar een fossielvrij, duurzaam en rechtvaardig Nederland. Voor de volgende stap, een nieuw hoofdstuk, de next level.

We ontwikkelen drie themalijnen: de lokale transitie, directe actie en strategisch campagnevoeren. Je kunt kiezen uit één van deze lijnen, wat een groot deel van het programma zal vullen. Zo willen we zorgen voor stevige verdieping op één thema. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor ontmoetingen, uitwisselingen etc.

Maak jij je sterk voor de omschakeling naar een fossielvrije wereld voordat het te laat is? Werk je aan alternatieven, voer je actie, doe je onderzoek, vertel je verhalen of draag je op een andere manier bij aan de klimaatbeweging? Dit weekend organiseren we voor jou. Meld je aan en maak de klimaatbeweging slimmer, groter en sterker.

PRAKTISCH

Start: Vrijdag 1 april, 19:30 uur (inloop vanaf 18 uur).
Einde: Zondag 3 april, 17.00 uur.
Locatie: Austerlitz, bij Zeist
Voertaal: Primair Engels, Nederlands voor sessies met alleen Nederlandstaligen
Kosten: 40 euro (laat het weten als dit een belemmering voor je is)
Betaling: Vooraf naar NL89 TRIO 0197 7983 14 tnv Transition Towns NL ovv je naam en “klimaatweekend”
Contact: klimaatbeweging.nl@gmail.com

Registreer je op http://klimaatbeweging.nl/