Transitietrainers

Transition Towns Trainingen
TransitionNetwork-Endorsement-Marque
Tranition Towns Trainingen die zijn ontwikkeld door het internationale Transition Network  en worden gegeven door trainers die door TN zijn  of worden opgeleid.

Paul Hendriksen
Mede-initiator van TT Nederland, TT Deventer en TT Overijssel en tevens van Vereniging Aardehuis (www.aardehuis.nl). Vanaf het begin in 2009 actief als TT-trainer, deed de trainers training in 2010. Geeft verder veel lezingen en presentaties over TT en TT-onderwerpen. Via @Paul_Hendriksen te volgen op Twitter.

Paul-Hendriksen-TT2-300x199

Tara Notenbomer
Was jarenlang actief in Reclaiming en volgde de priesteressenopleiding. Was betrokken bij TT Deventer, TT Overijssel en eco-werkgroep Centraal Wonen Deventer. Onderzoekt nu mogelijkheden voor transitie in de gemeente Lochem. Werkt sinds 2011 als trainer voor TT NL en sinds 2014 als trainer voor Transition Network.
www.taranotenbomer.nl

Mara Linnemann
Volgde cursussen van TT Nederland,  Eco-village Design Education, Dragon Dreaming, Permacultuur en trainingen bij Joanna Macy. Ze gaf eerder interactieve workshops o.a. voor Loesje en het Earth Charter. Zal de trainers training volgen in 2015. www.cre-act.net

Mara2

Trainers Transitie naar Veerkracht
Transitie naar Veerkracht bestaat uit leden van het kernteam van Transtion Towns Nederland. Zij zijn ervaren transitietrainers die trainingen geven over het toepassen van transitie in jouw eigen leven. Het doel is het vergroten van jouw veerkracht: op persoonlijk vlak, samen met anderen of heel praktisch in de manier waarop je leeft, werkt, woont. Voor meer info, zie http://transitienaarveerkracht.nl