Leren en Zelfstudie

Zelfstudie

Je kunt jezelf ontwikkelen op veel verschillende manieren. Door te lezen en door video’s te kijken krijg je een beeld van wat de transitie is en hoe jij hier mee aan de slag kunt gaan. Maar er komt telkens weer wat bij. Als je een hele goeie hebt gezien, laat het ons weten!

Leesvoer Video

 

Trainingen

Ook zijn er trainingen en cursussen en we organiseren een aantal keer per jaar online bijeenkomsten waarin we thema’s bespreken die jou weer kunnen helpen om stappen te zetten.

Introductie workshop “Alles hangt met alles samen”

De Transitie Academie organiseert met ingang van 2022 regelmatig een korte en krachtige workshop om kennis te nemen van de Transition Towns principes. Onze wereldwijde beweging van onderop waarmee we hoopvolle duurzame  lokale antwoorden creëren voor een eerlijke en leefbare planeet.

Meer informatie

 

Basistraining Transitie Nederland

In deze training wordt het concept van Transition Towns in de breedte en in de diepte verkend: waar komt het vandaan, hoe werkt het en wat kun je er mee, hoe ontwikkelt het concept zich, hoe kun je een initiatiefgroep vormen en welke middelen en methoden kun je gebruiken in je eigen woonplaats?

Meer informatie