Categorie: ,

Toekomstbeeld van SpullenDelen.nl

2010 was een vliegende start voor spullendelen.nl. Jullie hebben er met z’n allen voor gezorgd dat er in een half jaar tijd meer dan 1500 mensen al meer dan 1700 spullen met elkaar willen delen. Bedankt! Laten we er in 2011 met z’n allen voor zorgen dat in alle steden, dorpen en buurten van Nederland mensen spullen met elkaar gaan delen!

Nodig daarom al je buren, vrienden en collega’s uit om een kijkje te gaan nemen op spullendelen.nl en geef vooral ook het goede voorbeeld en ga zelf spullen lenen en uitlenen! Want spullendelen.nl werkt het beste als er ook in jouw buurt, vriendenkring en op jouw werk mensen zijn die spullen van je kunnen lenen en aan je uit willen lenen.

Goeie voornemens

Ons huis is door de jaren heen een enorme chaos geworden. Omdat we bijna struikelen over alle spullen en vaak spullen niet terug kunnen vinden, is ons goeie voornemen voor 2011:

  • ons huis opruimen en alles zo organiseren dat het opgeruimd blijft
  • Spullen die stuk zijn gaan we repareren of weggooien
  • dingen die we niet meer gebruiken geven we weg (binnenkort kan dit ook via spullendelen.nl!)
  • de overige spullen die we niet meer zo vaak gebruiken zetten we op spullendelen.nl.
  • De komende tijd zal ik onze ervaringen met jullie delen op onze weblog

Heb jij ook genoeg van de chaos in je huis? Doe dan ook mee! Ruim al je spullen op, zet de spullen die je niet zo vaak gebruikt op spullendelen.nl en deel je ervaringen en tips met ons (martin@spullendelen.nl).

Lees ook de volgende artikelen over de voordelen van een opgeruimd huis en het hebben van minder (onnodige) spullen:

Nieuwe server!

Spullendelen.nl is verhuisd naar een nieuwe webserver van Internet Valley. Als het goed is dan is de website nu weer een stuk sneller. We kunnen nu dus weer met een gerust hart groeien. Nodig dus vooral je buren, collega’s en vrienden uit om ook hun spullen te gaan delen op spullendelen.nl!