Categorie:

Red Kopenhagen, teken de petitie NU!

Kopenhagens “laatste-kans-top” om de rampzalige opwarming van de aarde te stoppen dreigt te mislukken. De wereldleiders zijn begonnen aan de laatste uren directe onderhandelingen. Gordon Brown heeft een direct beroep gedaan om een vloedgolf aan publieke druk te ontketenen. Avaaz reageert middels de grootste petitie aller tijden. Teken de petitie hier en nu  – zorg dat het de grootste wordt in de geschiedenis. Eis een akkoord dat de rampzalige wereldwijde opwarming van 2 graden gaat voorkomen.

Teken de Petitie via deze link

De petitie heeft vrijdagmorgen 18-12-2010  13 miljoen supporters. De namen van alle ondertekenaars worden op dit ogenblik voorgelezen in de gangen van de top

Petitie aan de 110 Presidenten en Eerste Ministers, die in Kopenhagen onderhandelen:

We roepen eenieder van u op om de noodzakelijke toegevingen te doen om aan uw historische verantwoordelijkheid in deze crisis te voldoen. Rijke landen moeten eerlijke financiering aanbieden, en alle landen moeten ambitieuze doelstellingen voor de emissie van schadelijke gassen invoeren. Verlaat Kopenhagen niet zonder een eerlijk, ambitieus en bindend akkoord, dat de wereld veilig zal stellen van een rampzalige opwarming van de aarde met 2 graden.