Categorie: ,

Poster Transitie Conferentie nu verkrijgbaar

Transitie Conferentie Vr. 30-9: Symposium’Transitie Met Toekomst’ Za. 1-10: TransitieTech 2011 Zo. 2-10: Transition Town Treffen Inschrijving TT 2011 Vrijwilligers Informatie Praktische Info
[singlepic id=24 w=320 h=400 float=right]Ray Meur van Get2Better, Ray Radio en Transition Town Breda heeft in samenwerking met Transition Towns Nederland een prachtige poster voor de Transitie Conferentie gemaakt. De poster kan zowel op A5, A4 als A3 formaat uitgeprint worden.

Help TT, hang deze poster op

We vragen je medewerking: Breng Transition Towns in beeld bij jou in de buurt èn breng mensen in contact met onze Transitie Conferentie.  Print de poster uit en hang hem, liefst zo lang mogelijk, voor je raam, op de WC of op een ander mooie plek.

Om de milieubelasting, de kosten, de transportkilometers en de verspilling zo laag mogelijk te houden,  willen wij de posters niet centraal laten drukken en verspreiden. We kiezen voor zoveel mogelijk digitale verspreiding en vragen dan een ieder lokaal precies genoeg te printen als dat er vraag is.

Digitaal

In eerste instantie willen we de poster zoveel mogelijk digitaal over Nederland verspreiden. We vragen de lokale TT-groepen om dit bericht rond te mailen aan de achterban, alle partnerorganisaties en verder contacten.  We vragen alle mensen om dit bericht te verspreiden op Facebook, Twitter, Hyves, LinkedIn, de fora waar men lid van is en wat nog meer zinvol is.

Link naar de poster: Transitie Poster 2011 (pdf) haal je het origineel van 2,3 Mb van de TT-server op. Dit is de printversie.

We hebben ook een lichtere versie: Transitie Poster 2011 (jpg) van 139 Kb die geschikt is als plaatje voor op websites.

Drukwerk

Wij stellen ons zo voor dat (minstens) alle actieve TT’-ers en sympathisanten deze poster voor hun raam hangen. Mensen die de poster niet zelf thuis kunnen of willen uitprinten, zouden een mailtje kunnen sturen naar hun lokale TT-groep en vragen of zij de poster uit willen printen. Tegen een mooie donatie aan de TT-groep voor al het goede werk kan men dan de poster ontvangen.

Lokale TT-groepen vragen wij om net zoveel posters te printen als dat zij zouden kunnen/willen ophangen op daarvoor geschikte en open staande publieke plekken. Wij denken dan bijvoorbeeld aan Natuurwinkels, Milieucentra, Boerderijwinkels, Filmhuizen, Kunstencentra, de betere Kroegen en dergelijke.

Veel succes allemaal met de promotie en tot ziens op de conferentie!