Categorie:

Open Space in Groningen tijdens Duurzaamheidsmarkt

Transition Town Groningen nodigt iedereen uit om op zondag 14 juni naar de DuurzaamheidsMarkt op de Vismarkt te komen. In Huis de Beurs vindt een Open Space plaats.

Bedrijven en andere organisaties tonen op deze markt hun praktische antwoorden op de groeiende vraag naar duurzame en eerlijke oplossingen. Ook Transition Town Groningen is vertegenwoordigd en verzorgt een Open Space in Huis de Beurs. Open Space is een werkvorm met korte, productieve bijeenkomsten over deelthema’s naar aanleiding van een centrale vraag. Hierbij is er maximale ruimte voor ieders inspiratie, vragen en inbreng. Elke twee uur is er een nieuw thema. Ongeacht het aantal deelnemers krijg je de kans om met anderen precies die onderwerpen te verkennen die je het allerbelangrijkste vindt. De thema’s van de Open Space sluiten aan bij de presentaties en discussies in de tent op de Vismarkt:

11-13 u.: voeding en ecologie
13-15 u.: energie en vervoer
15-17 u.: bouwen en ontwerp

Er volgt per onderwerp een inleiding van een kwartier in de tent op de Vismarkt, waarna aanwezigen kunnen kiezen tussen het volgen van een debat in de tent of meedoen aan de Open Space in Huis de Beurs. Middels een centrale vraag dagen we iedereen uit op een creatieve manier met deze onderwerpen aan de slag te gaan! Opgave hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd: info@transitiontowngroningen.nl

Wil je bijdragen aan deze inspirerende dag? We zoeken mensen die een stand kunnen bemannen en de OpenSpace in goede banen kunnen leiden. Mail ons voor meer informatie!
Meer informatie: www.transitiontowngroningen.nl en www.zomermarktengroningen.nl