Categorie: ,

Open Space for Change Makers – Groningen

Open Space for Change Makers is een project van 7 Days of Inspiration Groningen: een sociaal experiment, waarbij we in 1 week belangeloos, met alle resources behalve geld, aansprekende maatschappelijke initiatieven realiseren. 7 dagen; 7 thema’s. Op vrijdag 4 maart organiseren we onder de het thema “Versimpelen” een grote brainstorm voor Change Makers: alle mensen in en om Groningen die zich bezighouden met projecten voor sociale en duurzame verandering. Als we onze ervaringen bundelen, kunnen we Change Making een stuk gemakkelijker maken!

Change Makers?

Change Makers willen dingen veranderen, bijdragen, in gang brengen, maar ook afmaken! Betrokken zijn bij sociale en duurzame verandering is enorm inspirerend, maar lang niet altijd gemakkelijk. Wat we hopen te bereiken met deze Open Space: een groep Change Makers die nieuwe contacten heeft gelegd, de batterij weer heeft kunnen opladen, gedeelde frustraties heeft kunnen ventileren en naar huis gaat vol goede moed, nieuwe ideeën en nieuwe contacten!

Open Space?

Open Space gaat uit van het idee dat bij een conferentie de koffie pauzes vaak het interessantst zijn. Open Space is dus een grote koffiepauze, waarbij je zelf het onderwerp bepaalt en naar een andere sessie gaat zodra je daar zelf zin in hebt! Elke deelnemer draagt met zijn deskundigheid bij aan en heeft invloed op het eindresultaat. We vragen je vooraf na te denken over een vraag die je met andere Change Makers wil bespreken. Daarnaast hebben we zelf een paar sessies voorbereid. Wat je precies van deze avond kunt verwachten lees je hier.

Wanneer: 4 maart 19:00 – 21:30
Waar: Remonstrantse Kerk Groningen, Coehoornsingel 14, Groningen

We hopen dat jij ook langskomt om je expertise in te zetten, ervaringen/frustraties/dromen/tips uit te wisselen, netwerken te verbinden, uit te huilen, lastige situaties te oefenen, inspiratie op te doen!

Selma Franssen namens 7 Days of Inspiration Groningen