Categorie:

Platform duurzame consumenten ‘Nudge’ gaat Live

Op 23 juni organiseert Nudge het eerste NudgeLive evenement in de St. Bavo in Haarlem. Nudge is een onafhankelijke consumentenplatform die de verduurzaming van de samenleving wil bevorderen door mensen en initiatieven te verbinden, te versterken en te versnellen. Op 11 november – Dag van de Duurzaamheid – 2010, is Nudge van start gegaan. Op 25 mei 2011 zijn 8.588 consumenten lid.

De balans tussen ecologie, economie en sociaal staat centraal . Nudge ziet verduurzaming als de optelsom van vele stappen, klein en groot. Blijvende duurzame verandering wordt nagestreefd door de markt voor duurzame producten te inspireren en te versterken. Men gebruikt consumenten(koop)kracht als middel.

Interview met oprichter Jan van Betten:  Verandering moet van onderaf komen ›

Visie Nudge in een diapresentatie

Visionaire lezing, brainstorm met 800 mensen en meer…

We gaan alle aspecten van Nudge offline met je delen, face-to-face. Dat betekent dat er verbindingen tussen mensen zullen worden gelegd, kennis zal worden gedeeld en dat je geïnspireerd zult raken door de bijzondere ‘prekers’ en acts.

Zo is er een visionaire lezing van trainer en coach Jan Bommerez, een super brainstorm met 800 mensen over een duurzame samenleving en prachtige muziek van o.a. singer-songwriter Celine Cairo. Er zijn verrassende blogs over duurzame onderwerpen door inspirerende verhalenvertellers. Zo spreekt Jurjen Algra (Marketing Manager Greenchoice) over energie en Aart van Veller (founder van ‘Wij zijn koel’) deelt in een blog zijn duurzame visie met het publiek.

Klik hier voor het uitgebreide programma.

Zeer boeiende lezing over transformatie van Jan Bommerez

Aanmelden

Als je je aanmeldt, verwachten we ook dat je komt. Zo simpel is het. We hebben ervoor gekozen om geen vast prijskaartje aan NudgeLive te hangen, maar te werken met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je na afloop van NudgeLive het bedrag betaalt dat je het zelf waard vond. Dat past bij Nudge.

Spreekt dit jou aan en wil je met ons een mooie dag meemaken? Dan kun je je hier aanmelden. Ken je iemand die je graag zou willen meenemen, vraag hem of haar dan zich ook aan te melden via het aanmeldformulier zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen de 23e!

Hopelijk tot ziens!

Annemarie Appelman