Categorie:

Nu ook maandelijks TT café in Nijmegen

NIJJMEGEN – Transition Town Nijmegen (i.o.) start op donderdag 19 november met een maandelijks Transition Town café. Vanaf 20:00 uur in café De Klinker. Vanaf 2010 elke eerste donderdag van de maand.

Transition Town Nijmegen is een organisatie die werkt aan minder olieafhankelijkheid, minder klimaatverandering en aan meer regionale veerkracht in de Nijmeegse regio. Je kunt op 19 november a.s. – en vanaf 2010 elke eerste donderdag van de maand gratis in dit Transitie café informeel kennismaken met Transition Town Nijmegen. Centrale thema’s op 19 november ijn Piekolie en de wereldwijde Transition Town Beweging.

Op een gezellige manier kun je mensen ontmoeten die zich actief met deze zaken en daaraan gerelateerde projecten bezig houden. Andere organisaties die activiteiten van Transition Town Nijmegen ondersteunen zijn uiteraard ook erg welkom. Vaak staat er een thema, film of workshop op het programma. Soms worden er brainstorms of discussies georganiseerd. Werkgroepen van Transition Town Nijmegen kunnen zich presenteren en verder is er informatie te verkrijgen bij verschillende stands met boeken, video’s, fotocollages en in de bibliotheek. En waarschijnlijk zijn er dan ook dranken en hapjes uit onze regio verkrijgbaar.

Tot ziens in De Klinker, aan de van Broeckhuisenstraat 46, Nijmegen.

Naar de website van Transition Town Nijmegen >>>

Er zijn ook (maandelijikse) Transition cafe’s in: Amsterdam (De Pijp), Deventer, Eindhoven, Groningen, Tilburg en Zutphen,