Categorie: ,

Nodig je buren uit met de SpullenDelen flyer!

Spullen delen is het leukste en meest praktische als zoveel mogelijk mensen in je eigen omgeving en stad lid zijn van spullendelen.nl. De site is 3 weken geleden gestart en heeft nu reeds 233 leden die samen al 280 dingen willen delen. Het slaat dus duidelijk aan. De site is open voor iedereen en er zijn al flink wat TT’-ers lid geworden.

Blijf niet de enige…

Maar wat nou als jij de enige bent in je stad, dorp of buurt. Om dan half Nederland door te moeten rijden of elkaar de spullen met dure post op te sturen, is ook weer niet echt de bedoeling (alhoewel sommigen dat schijnen te doen, als het toevallig zo uitkomt..;-) ) Daar kun je vanaf nu iets aan doen!

Met de spullendelen flyer !

Nodig  je buren en mensen in je omgeving uit met de spullendelen flyer:

  1. Download de spullendelen flyer
  2. Druk de flyer zo vaak af als je wilt. Waarschijnlijk is het goedkoopst om dit bij een copy shop te doen. Wel op FSC keurmerk of gerecycled papier natuurlijk ;)
  3. Doe de flyer door de brievenbus bij jou in de buurt
  4. Hang de flyer op overal waar je komt (winkels, scholen, je werk, sportschool, toiletten enz.). Het is aardig en soms nodig om even te vragen of het mag en dat kan op zich ook weer leuke contacten opleveren :)

Godelieve Engbersen ( TT-Tilburg en Genoeg) kwam met het idee voor de flyer en Ray Meurs ( TT Breda en Ray Radio) was zo creatief en aardig om de flyer te maken.

Laat het ons even weten als je de flyer gaat verspreiden in je omgeving. We zijn namelijk erg benieuwd!

NB update maart 2019: site van spullendelen lijkt corrupt; https://geldloos.nl/spullen-delen geeft alternatieven.