Categorie: ,

Nieuw: Onmisbare Transitie Startgids

Ze bestonden al een tijdje (sinds 2018): een serie gidsen die de transitiebeweging enorm ondersteunen. En nu is er ook een Nederlandse versie uit.

transitiegids

Deze gids biedt alles wat je moet weten om Transitie in jouw lokale gemeenschap te op te starten. Het schetst de processen en activiteiten die nodig zijn om er een succes van te maken. We zijn trots dat we nu ook een Nederlandse versie van de gids kunnen aanbieden.

Het is een onmisbare introductie voor iedereen die betrokken is bij Transition Towns, of die daarover nadenkt. De gids beschrijft de 7 hoofdingrediënten van de  Transitie die je in staat stellen om de in jouw buurt, wijk of dorp aan de slag te gaan. We hopen dat je het nuttig vindt en wensen je veel plezier met het lezen van deze gids.

Download de gids

De gids biedt een uitstekende kennismaking met de Transitiebeweging en een goede uitleg voor het opstarten (en volhouden) van een lokaal initiatief. Vanuit het bestuur kunnen we de initiatieven verder ondersteunen en we horen graag of, en hoe we dat kunnen doen. Je kunt daarvoor contact met ons opnemen.