Categorie:

Meedoen met promoten TT Treffen 2016 (Boxtel)

TTT7 web bovenzijde smal

Hoe gaat een ieder dit evenement promoten?

WEBSITEVERMELDING
Zet de banner op je website of bij je agenda. Zorg dat erbij het logo een link wordt geplaatst naar onze website die werkt. Uiteraard vermeld je ook jouw activiteit op je website of website-agenda.

FACEBOOK
Promoot jouw activiteit op Facebook. Gebruik naast jouw logo of leuke foto ook de banner van het TT Treffen met een sprankelende tekst. Deel deze activiteiten en/of maak jouw eigen activiteit aan. Meld je aan voor het evenement op facebook: Deel het evenement met je facebookvrienden.

NIEUWSBRIEF
Promoot het TT Treffen per e-mail of nieuwsbrief en stuur dit naar je adressenbestand. Maak gebruik van de banner, geef natuurlijk ook aan wat jij zelf gaat neerzetten op het Treffen.
In jouw nieuwsbrieven van oktober, november, december en januari plaats je steeds de nieuwste info over het Treffen. Die berichten krijg je toegezonden.

PRAAT EROVER
Lekker ouderwets, maar dit werkt nog steeds het beste, persoonlijk mensen aanspreken. ;-) In het repaircafé, in het Louvre bij de klimaattop, op trainingsweekenden, in de buurttuin, bij de milieuvereniging, in de lokale buurtsuper, op het treinstation, op het werk, op de universiteit, in het verpleeghuis, in het gemeentehuis, in het ecodorp, bij de sportclub, onder de kerstboom, bij de nieuwjaarsborrel: je vertelt iedereen dat er een superleuk transitie weekend op stapel staat en dat je van harte welkom bent om erbij te zijn.

TEKSTEN
Gebruik de teksten die hier zijn geschreven. Kopieer de teksten en geef er je eigen draai aan.

BROCHURE
Maak voor dit evenement een (bijgewerkte actuele) brochure of zorg voor visitekaartjes. Je krijgt op dit event mooi de kans om jouw project neer te zetten, dus pak die kans!

POSTER
Gebruik de poster. Je kunt die in kleur uitprinten en ophangen waar je regelmatig komt.

MAILEN
Mocht je geen website hebben, dan kun je je privémailadressenbestand gebruiken en je familie, vrienden en kennissen uitnodigen.

Alvast hartelijk dank voor je inzet en voor het promoten.

Mijn moeder zei altijd tegen mij: ‘Het gaat niet om ons, want eigenlijk zijn we maar een speldenknopje op deze Aarde, het gaat erom te leren van elkaar en met elkaar. Jij brengt mij een stukje verder én andersom!’ Joyce Alexandra

Voel je vrij om deze banner te gebruiken
TTT7 banner met tekst (1)

Voel je vrij om deze poster op te hangen
TTT7 poster

Voel je vrij om deze header op internet te zetten
TTT7 header met tekst

TTT7 webpagina 1 onderzijde