Categorie: ,

Lokale mobilisers gezocht voor TTIP en CETA

Afgelopen najaar hebben we er met zijn allen voor gezorgd dat er 7.000 mensen mee deden aan de Klimaatparade. En nog belangrijker: In 20 steden/dorpen door het land zijn allerlei nieuwe partijen uitgenodigd om over het klimaat te praten en zijn nieuwe relaties ontstaan.

Milieudefensie was hier erg enthousiast door geraakt en wil ook in de TTIP-alarmcampagne met lokale mobilisers gaan werken. Dus… vond je het leuk om in jouw stad met diverse partijen de dialoog aan te gaan, brainstormavonden te organiseren, mensen te enthousiasmeren en wil je dat nog een keer doen? Heb je nieuwe dingen geleerd over mobiliseren die je graag verder zou willen uitproberen? Je bent welkom om weer mee te doen als mobiliser!

Het leuke aan het TTIP-traject is dat er wat meer budget is voor lokale acties en dat we meer mankracht hebben om lokale mobilisers te begeleiden. Dus ik hoop dat we echt voort kunnen bouwen op het vorige traject en een nog effectiever grassroot mobilisatie traject kunnen neerzetten dit keer! Op 10 april vindt er een trainingsdag plaats om je op weg te helpen (link).

Lynn