Categorie: ,

Klimaatparade

Wil jij meehelpen om de klimaatparade (zondag 29 november) in aanloop naar de klimaattop in Parijs de grootste Nederlandse klimaatmanifestatie ooit te maken? Transition Towns Nederland is een van de organisaties die dit jaar het vervolg op de People’s Climate March organiseren. Wij hebben de verantwoordelijkheid genomen over grassroot mobilisatie, om onze politici en de rest van het land te inspireren met hoe wij op lokaal niveau al keihard toewerken naar die duurzamere toekomst.

We zijn daarvoor op zoek naar mobilisers die in hun stad of dorp mensen willen mobiliseren om mee te doen aan die parade. In oktober en november organiseren we door het hele land brainstormavonden om zoveel mogelijk mensen na te laten denken over hoe zij een creatieve bijdrage kunnen leveren aan de parade: met praalwagen, theateract, spandoeken, gewoon meelopend, of… Daarvoor hebben we jou nodig om dat in jouw stad te (co-) faciliteren!

KlimaatparadeMeehelpen? Kom op dinsdagavond 8 september naar de workshop met climate mobilisers uit heel Nederland. Locatie: Emma-centrum, Cremerstraat 245, Utrecht (10 min lopen van centraal station).

Voor meer info zie https://www.facebook.com/events/1490086277950815/ of mail lynn@denhaagintransitie.org