Categorie:

Crowdfunding voor ‘In Transition 2.0’

Een globale film gemaakt door lokale filmmakers

In Transition 2.0 wil gebruik maken van lokale filmers en transition towns van over de hele wereld.  Het idee is om in deze kaleidoscoop een rode draad aan te brengen in de vorm van de diverse, min of meer chronologische stadia die een zich ontwikkelende Transion Town (meestal) doorlopen.  Men wil in 2.0 meer dramatische spanning zodat de aandacht van de kijker beter vastgehouden gaat worden. Rob Hopkins schrijft mee aan het manuscript.

Maak In Transition 2.0 mogelijk: Doneer!

Men wil uiteraard absoluut niet de wereld over gaan vliegen om deze film te maken. Dus zijn er  lokale filmmakers ingeschakeld. Mooi, maar dan is het volgende probleem dat daar geld voor nodig is. Wat er (nog) niet is. En dat is waar jij in beeld komt.

Life webcast Januari 2012

De film krijgt een preview in December in Totnes.  In januari 2101 volgt de wereldwijde première in Barn Cinema in Dartington, Devon.  Iedereen over de hele wereld kan het ‘life’ gaan meemaken. Emma Goude gaat de film introduceren en via een webcast kan iedereen over de hele wereld die online oppakken. Rob Hopkins gaat na afloop vragen beantwoorden.

Update: de film kwam er: