Categorie: , , ,

Crowdfunding permacultuur boek bijna op 1.000 ex.

Deelname nog tot 9 mei mogelijk!

900! Zoveel mensen ondersteunen de uitgave van Holzer’s Permacultuur nu al. En omdat we er bijna zijn verlengen we de actie tot 9 mei. Doe mee of deel dit bericht en help mee om de laatste 100 crowdfunders te vinden.

Informatie over hoe je mee kunt doen vind je op:

 

Peter Polder, 2 mei 2012

In mei verschijnt het uit het Duits vertaalde boek Holzer’s permacultuur, geschreven door de Oostenrijkse permacultuur-uitvinder Sepp Holzer. Holzer boert al 45 jaar op de berghellingen van Oostenrijk en heeft in die tijd zijn bedrijf, de Krameterhof, omgetoverd in een lusthof van terrassen, verhoogde bedden, vijvers, waterlopen en paden. Er staan talloze fruitbomen en allerlei gewassen door elkaar. In het boek komen alle aspecten van Holzer’s aanpak aan bod, niet alleen hoe je een holistisch systeem opzet, maar vooral ook allerlei praktische details. Wie het leest zal popelen om zelf aan de slag te gaan.

Uitgeverij Jan van Arkel voert voor dit boek een crowdfundingactie , niet om het uit te geven – dat gebeurt sowieso – maar om het goedkoper te maken. Met een normale calculatie komt de verkoopprijs op 29,95. Te duur eigenlijk. Als ruim duizend mensen een boek bestellen voor 19,95 kan de verkoopprijs zeker dat tientje omlaag!

Sepp Holzer, Holzer’s permacultuur, ca 320 pagina’s, pb, geheel in kleur, ca 19,95, isbn 978 90 6224 517 8, mei 2012

  • ‘Een praktisch boek over tuinbouw zonder fossiele brandstoffen. Daar wordt ik als boerenzoon en olie expert enthousiast van’ – Peter Polder (Peakoil NL)
  • ‘Een pracht instrument voor duurzaam denken doen’ – Anne-Marie Pronk (Klimaatverbond)
  • ‘Het boek laat zien dat op grote schaal boeren geen industrie hoeft te z

    ijn’

    Fransje de Waard (schrijfster Tuinen van Overvloed)

Crowdfunding unieke actie uitgeverij Jan van Arkel

De crowdfunding beleeft een vliegende start en heeft al meer als 250 inschrijvingen opgeleverd.  Je kunt deze crowdfunding verder helpen door dit document over Holzer’s permacultuur en de actie, naar zoveel mogelijk geïnteresseerde vrienden en kennissen te sturen. Ook als de duizend niet gehaald wordt, gaat de prijs toch omlaag, alleen wat minder. Wie zich nu inschrijft voor 19,95 krijgt niet alleen een exemplaar van het boek, maar zorgt ook dat het boek meer aandacht krijgt en een breder publiek bereikt. Dat is pure reclame voor permacultuur.

Jan van Arkel komt graag langs op evenementen. Zo stond hij op de Landelijke Genoegdag van 17 maart in Tilburg met een stand waar men zich kon inschrijven. Op de Landelijke Genoegdag trad Herman Verhagen op, auteur van het boek De Duurzaamheidsrevolutie en ook een uitgave van Jan van Arkel

Intussen is een folder met alle groene boeken van Uitgeverij Jan van Arkel gedrukt. Daarin staat ook een verwijzing naar de actie voor Holzer. Wie folders wil om ze in eigen kring uit te delen, kan ze aanvragen bij Jan van Arkel

Uitgeverij Jan van Arkel,
Grifthoek 151, 3514 JK Utrecht,
030 2731 840
twitter.com/JanVArkelboeken
www.janvanarkel.nl

Over Sepp Holzer is de film ‘Der Agrar-Rebell’ gemaakt en op youtube staan meerdere filmpjes, waaronder deze

zp8497586rq