Categorie:

Gratis naar ‘The Age of Stupid’ in Groningen

GRONINGEN – Op 15, 16, 17, 18 en 19 november kunnen inwoners van Groningen gratis naar de nieuwe klimaatfilm ‘The Age of Stupid’. De gemeente betaalt de kaartjes.

Op 22 september vond in Pathé Groningen de wereldwijde première van klimaatfilm The Age of Stupid plaats, tegelijkertijd met 700 andere bioscopen over de hele wereld. De zaal was uitverkocht. Misschien had je erbij willen zijn, maar was je te laat voor een kaartje. Je krijgt een herkansing. Op initiatief van de gemeente Groningen wordt The Age of Stupid nog vijf keer vertoond in Pathé. Je hebt gratis toegang, maar moet wel van tevoren je gratis toegangsbewijs komen ophalen bij Pathé, want het aantal plaatsen is beperkt. Het is verstandig dit snel te doen, want op is op!

De film beoogt in de aanloop naar de klimaattop in Kopenhagen in december van dit jaar de wereldwijde discussie over het klimaat een sterke impuls te geven. De makers van de film zijn ervan overtuigd dat er ingrijpende, bindende afspraken gemaakt moeten worden waar alle landen zich ook aan gaan houden. Als dat niet gaat lukken, zal de ramp van The Age of Stupid mogelijk werkelijkheid gaan worden.
Data: 15, 16, 17 en 19 november om 18.30 uur; op 18 november om 14.00 uur.

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Transition Town Groningen. Meer hierover >>>


Maandelijkse Transitie cafés over de Eetbare stad

Het maandelijkse Transitie café svan TT Groningen staatn op 16 november en 14 december in het teken van de Eetbare stad. Telkens van 19:30-22:00 uur. Locatie: De Groene Zon. Meer >>>