Categorie:

Feest van de duurzaamheid voor iedereen

Zaterdag 30 januari na een TT-dag vol mooie verbindingen, sprankels en informatie nemen we de tijd voor een feest. Het feest der duurzaamheid, een feest waaraan iedereen kan deelnemen.

De feestavond is in De Rots en start omstreeks 20.00 uur. Dirk Struycken neemt ons vocaal mee met zijn zelfgeschreven en gecomponeerde liedjes over duurzaamheid en de liefde. We luisteren, verwonderen en worden blij. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de avond verrijkt met tal van muzikanten. De Ierse Sessie speelt Ierse muziek onder leiding van Peter van Steenderen. Van “The Wild Rover’’ tot minder bekende ballads. Gevoelig, ruw, vrolijk en vooral feestelijk. De teksten liggen op tafel dus niets weerhoudt je om uit volle borst mee te zingen.

Muzikanten welkom
Muziek verbindt en maakt dat je mee wilt doen. Nou, dat kan dus. Breng je instrument mee en speel! Vraag een solo aan of stem af welk nummer je kunt en wilt meespelen. Of ga voor de jamsessie en improviseer er vrolijk op los. We hebben zes muzikanten in huis met een passie voor Ierse muziek. Iedereen is uitgenodigd zich aan te sluiten. Ook als je alleen wilt luisteren ben je meer dan welkom. Want een optreden is natuurlijk pas echt compleet met enthousiaste toehoorders. Of waag een dansje en maak het feest vrolijk en luchtig. We spelen akoestisch, aansluitend op de authenticiteit van de bewegingen van waaruit we voortkomen.

Donatie
Je hoeft je niet op te geven voor de avond. We heffen geen entree, maar een donatie als tegemoetkoming in de kosten is meer dan welkom. Drankjes betaal je zelf aan de bar. Als gastvrouw van het feest heet Nadja van Berkel, Transition Town Boxtel, je graag persoonlijk welkom in de Rots.

Met feestelijke groet,
Transition Town Boxtel

Voor een impressie van de muzikanten die de avond kleuren kijk je alvast op: www.iersesessie.nl
Meer informatie over de feestavond kun je krijgen bij: Nadja van Berkel, naddie @ wxs.nl of via 06-20034562.