Evenementen

4 juni 2022 - 00:00

Tijdens de Week Zonder Afval kan je in meer dan 40 steden meedoen:

  • Een lokale host (of een duo) begeleidt een wandeling of fietstocht langs Zero Waste locaties in de eigen woonplaats/buurt. De gidsen bezoeken met de deelnemers de plekken die ze zelf kennen en fijn vinden. Zo krijg je als deelnemer de fijnste tips en inside information!
  • We bezoeken ten minste 5 locaties per tour, met een divers aanbod, zoals bulk/drooggoed, vers aanbod/toko/groenten, lunchroom/koffiezaakje. Er is voor iedereen gegarandeerd iets nieuws te ontdekken!
  • Er is meer dan voldoende tijd om al je persoonlijke vragen te stellen. Plus je ontmoet gelijkgestemden. De tours worden altijd erg gezellig en inspirerend gevonden.
  • Natuurlijk houden we rekening met de geldende Corona-regels.
  • Wil je een sfeerimpressie? Check dan deze video op ons Youtubekanaal. Of bekijk deze video van gids Sarah in Nijmegen. Of deze van Marieke en Iris in Utrecht.

 Met gids of zelf op pad.

In veel steden kun je aanmelden voor de ‘Zelf op Pad’-tour. Deze waren de vorige keer een groot succes en houden we er daarom in als optie. Je kunt dan op het afgesproken tijdstip een routekaart ophalen bij de gids, voordat hij/zij zelf op pad gaat. Daarmee kun je zelf op pad om alle favoriete, toffe en duurzame locaties te ontdekken.

(overgenomen uit: https://zerowastenederland.nl/helpen/zero-waste-wandeltours/ )