Categorie: ,

Een @nder soort geld.

Stichting STRO (social trade organisation) ontwikkelt alternatieven voor ons geldsysteem. Met haar boek “Een @nder soort Geld” wil de stichting zoveel mogelijk mensen bereiken en bedacht daarom het ‘e-doorgeefboek’. Je kan het e-boek gratis downloaden. In ruil daarvoor beloof je het door te sturen wanneer je het uit hebt (of niet leest). De ontvanger vraag je vervolgens weer hetzelfde te doen. Mocht je het boek willen houden, dan kan je er alsnog 5 euro voor betalen.

Vraag het e-boek gratis aan door hier op de link “E-doorgeefboek bestellen” te klikken en daar je naam en e-mailadres in te vullen.

“Een @nder soort geld” laat zien dat doorbraken op komst zijn
Geld en banken lijken een onveranderlijk bolwerk, maar in dit e-boek lees je dat doorbraken op komst zijn naar een soort geld en manier van bankieren, die de belangen van mens en milieu wél dienen. Het is een volkomen origineel geluid dat stoelt op in de praktijk geteste ideeën.
Lees hoe met jouw hulp en de inzet van IT-innovaties ook in Nederland een alternatief kan worden gerealiseerd voor de doodlopende weg van de banken en financiële markten. “Een @nder soort geld” is een boek voor iedereen, zonder vaktermen en moeilijk gedoe. De vorm van een gesprek maakt het zeer begrijpelijk. Het is voor eenieder die wil weten hoe het echt zit met de euro, de crisis en wat eraan gedaan kan worden. Het is een boek geworden met een frisse blik op wat geld nu eigenlijk is, hoe het ‘werkt’ in ons voordeel én in ons nadeel.

We wensen je veel leesplezier en hopen dat je geïnspireerd raakt door het e-boek om lid te worden van het Social Trade Circuit Nederland om zo een grote stap richting een ander soort geld te zetten.