Categorie:

Doe mee met het Transitie Nederland onderzoek

Transitie Nederland wil lokale initiatieven ondersteunen met het ontwikkelen van een stevige lokale beweging van betrokken mensen die werken aan lokale veerkracht, verminderen energiegebruik en een ecologisch gezonde omgeving en Aarde. Hoe kunnen we dat vanuit Transitie Nederland het beste aanpakken en ondersteunen de komende paar jaar? Daarvoor hebben we een korte enquête opgesteld. Daar doe jij toch ook even aan mee?

Een onderzoek

Om een goed beeld te krijgen van de behoeften en vragen van mensen die lokaal actief waren, zijn, of dat willen worden, starten we een onderzoek.

Deze zomer kregen we van alle kanten weer de bevestiging dat ons klimaat op hol is maar dat de politiek niet slagvaardig is. Bovendien is er sprake van een polycrisis en wordt het tijd dat we alle kracht inzetten op het voorkomen van het vergroten van de crisis en tegelijk zien we dat we lokaal op elkaar zijn aangewezen om problemen het hoofd te bieden.

Daarom: je kunt de vragenlijst in circa een minuut of 5 invullen. Dit kan anoniem, maar je kunt aan het einde contact leggen door optioneel je mailadres in te voeren.

Ga naar de vragenlijst

Vervolg

Na het verwerken van de resultaten kijken we met het bestuur van Transitie Nederland wat we hiervan kunnen leren. De reflectie delen we graag via deze site en onze nieuwsbrief.

Alvast enorm bedankt!